Wednesday, August 12, 2009

Working Hard

Daytime, I work for my nation. After office hour (and the hours before 8AM and lunch hour), saya bekerja keras di ladang saya :):)
Farmville :D:D
Haha, saja je layan benda ni. Korang ar ni i.e Itak, Jes, Baby, Sasa.. Ikzal pon sekarang dah main Farmville. It all started during the long and boring time in Cherating last week. So tiap ari pon melayan Facebook. And the climax was when we had to wait almost 7 hours for our flight. So apa lagi, memang layan Farmville je lah at the airport.
Right now, my hubby pon layan Farmville hihi, Mafia Wars pon dah tak tengok dah.
Okay lah itu je nak update, nak sambung bertani.
Daa~

1 comment:

Ita Shadila said...

ahahah.... mak dah dinch barn buddy, layan farmville