Friday, December 24, 2010

Bye Bye Maxis Broadband

I finally terminated my Maxis broadband. Memang lah connection Maxis broadband ni agak menghampakan, but the main reason for the termination was purely because of we under utilized the broadband itself. Lepasni nak guna internet, guna Blackberry saje. Save lah RM48 per month.
I still have one more year to go with Maxis. Maybe after that I will re-evaluate whether I want to stay loyal to Maxis or switch to other operator. So far, in term of phone coverage agak ok, customer services pon ok. In addition to that, Maxis center is just nearby my office. So memang convinient.
Eh tetapi ada sesuatu yang fishy about Maxis. The amount of my phone bills for this month and last month is exactly the same, siap dengan sen-sen nye sekali. Sometimes I wonder, betul ke Maxis ni kire usage? Dah lah bill die sangat menyusahkan orang untuk baca. Berbelit2. So since that, I kind of, macam tak rasa sedap hati about Maxis. Sixth sense ghetu.

13 comments:

Anonymous said...

Hello, I desire to subscribe for this website to get newest updates, so where can i do it please help.


Feel free to surf to my weblog :: entrepreneurial ideas for 2011

Anonymous said...

Thanks for the auspicious writeup. It actually was a enjoyment account it.
Look advanced to more introduced agreeable from
you! However, how could we keep up a correspondence?


Also visit my web page ... Creative business ideas
my web site > startup business idea

Anonymous said...

Hiya very nice website!! Man .. Beautiful .. Superb .
. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally? I am happy to find numerous helpful information here within the put up, we need develop extra techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

Also visit my homepage top clickbank products

Anonymous said...

Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to
be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to
you, I certainly get annoyed while people think about worries that they
just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole
thing without having side-effects , people could take a signal.

Will likely be back to get more. Thanks

Review my web blog :: web hosting deals

Anonymous said...

Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop,
just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she
has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share
it with someone!

my web site ... private krankenversicherung rente
Also see my web site - Wechsel Gesetzliche Krankenversicherung

Anonymous said...

I was recommended this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

Also visit my blog; grand cayman island vacation packages

Anonymous said...

Very good info. Lucky me I came across your blog by accident (stumbleupon).
I have bookmarked it for later!

Also visit my web page ... Bad credit mortgage Refinance
My website: applying for a home equity loan

Anonymous said...

What's up, after reading this remarkable article i am too happy to share my know-how here with colleagues.

Check out my web-site - Участник:BryantGps — википедия КГПА

Anonymous said...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you! By the way,
how can we communicate?

Feel free to visit my weblog - http://Sisec2011.wiki.irisa.fr/tiki-index.php?page=UserPageterrabunti

Anonymous said...

I like the helpful information you provide in your articles.

I will bookmark your blog and check again here regularly.
I'm quite sure I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

Feel free to visit my website - seo experts delhi

Anonymous said...

Howdy! I understand this is sort of off-topic however I had
to ask. Does managing a well-established blog like yours
require a large amount of work? I am brand new to writing a blog but
I do write in my journal on a daily basis. I'd like to start a blog so I can share my own experience and views online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

Feel free to visit my site: private und gesetzliche krankenversicherung

Anonymous said...

electronic cigarette, e cigarette forum, smokeless cigarette, electronic cigarette, e cig reviews, electronic cigarettes

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI